انگلستان به همسر سرکرده منافقین اجازه ورود نداد

 

به دنبال درخواست‌های مکرر مریم رجوی برای حضور و سخنرانی در پارلمان انگلستان، مقامات این کشور از ورود این عنصر تروریست به کشورشان جلوگیری کردند.

مرصاد به نقل از فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، به دنبال درخواست‌های مکرر مریم رجوی برای حضور و سخنرانی در پارلمان انگلستان، تعداد انگشت شماری از نمایندگان پارلمان این کشور از همسر سرکرده منافقین خواستند تا به این کشور سفری داشته باشد، اما مقامات این کشور از ورود این عنصر تروریست به کشورشان جلوگیری کردند.

نمایندگان مذکور که در زمره مواجب بگیران و حامیان این فرقه هستند، در حال حاضر از تصمیم مقامات انگلیسی ناخشنود و آشفته شده‌اند.

از سوی دیگر و به دنبال عدم اجازه ورود به همسر سرکرده منافقین، برخی مهره‌های انگلیسی منافقین با محکومیت این اقدام، جنجال سازی جدیدی را آغاز کرده و به دنبال شکایت از مقامات انگلیسی به سیستم قضایی این کشور هستند.

مریم رجوی درسال 1997 از انگلستان اخراج شد و دلیل اخراج وی حضور در کادر مرکزی منافقین بود، زیرا که گروهک تا چندی پیش در لیست گروه‌های تروریستی انگلستان قرار داشت.


آقاتهراني:حضور در لیست حامیان مشایی را تکذیب می کنم

 

حجت الاسلام آقا تهرانی درباره برخی بی اخلاقی ها در میان گروه های اصولگرا در آستانه انتخابات گفت: امیدوارم بعد از انتخابات دیگر پشت سر یکدیگر حرف نزنیم.

مرصاد به نقل از رجا: حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی دبیرکل جبهه پایداری درگفت و گو با مشرق در پاسخ به این سوال که سرنوشت وحدت میان اصولگراین را در مجلس آینده چطور می بینید تصریح کرد: باید همه کسانی که از گروه های مختلف اصولگرا به مجلس راه پیدا می کنیم از دین و ولایت دفاع و حمایت کنیم.
 
آقا تهرانی همچنین درباره برخی بی اخلاقی ها در میان گروه های اصولگرا که در آستانه انتخابات از سوی رسانه ها پوشش داده می شود، خاطرنشان کرد: انشاالله امیدوارم بعد از انتخابات دیگر پشت سر یکدیگر حرف نزنیم.
 
دبیرکل جبهه پایداری در پاسخ به این سوالی مبنی بر اینکه احتمال حضور چه تعداد از کاندیداهای جبهه پایداری را در مجلس آینده می دهید؟ با اشاره به لیست های متعدد در میان اصولگرایان و دیگر گروه های سیاسی حاضر در انتخابات، تصریح کرد: باور کنید نمی دانم چقدر رای می آوریم؟
 
آقاتهرانی همچنین عضويت خود در جبهه توحيد و عدالت (حاميان مشايی) را تکذيب کرد و انتشار اين ليست را بی اخلاقی سياسی خواند.
 
وی در پایان با درباره برخی شبهات مبنی بر عدم ارائه لیست انتخاباتی جبهه پایداری در تهران به محضر آیت الله مصباح تاکید کرد: حضرت استاد مصباح یزدی لیست انتخاباتی جبهه پایداری را دیده اند و عین صحبت های ایشان در این مورد بر روی پایگاه اطلاع رسانی بنده قرار گرفت.

آیا رسانه‌های اصلاح‌طلبان به تحریم نامرئی انتخابات روی آورده‌اند؟

 

مرصاد به نقل از رجا به قل از برهان- طی چند روز مانده به برگزاری انتخابات مجلس نهم، جریان‌های سیاسی و نامزدهای فعال می‌کوشند با انواع و اقسام تبلیغات و فعالیت‌های رسانه‌ای و عمومی رأی مردم را به سمت خود جلب نمایند و در چنین شرایطی افزایش مشارکت عمومی مهم‌ترین نتیجه‌ی اقدام تمامی رقبای عرصه‌ی انتخابات است. تنور گرم انتخابات علاوه بر آن که مفید اعتبار و منافع ملی است، فرصتی برای جریان‌ها و نامزدهاست تا بتوانند بخت خود را جهت کسب اقبال عمومی بیازمایند. در این میان رفتار رسانه‌های متعلق به جریان اصلاح‌طلبان بازگشت‌گرا در چند هفته‌ی منتهی به انتخابات در خور تأمل است. در این گزارش تحلیلی تلاش خواهد شد تا از ابعاد جهت‌گیری رسانه‌ای این جریان رمزگشایی گردد.

 
در چند ماه منتهی به روزهای اخیر، انتخابات و فعالیت‌های پیرامون آن، به مهم‌ترین رویکرد جریان‌های سیاسی داخل تبدیل شده بود. بحث بر سر حضور یا عدم حضور در این عرصه، چگونگی حضور، ائتلاف یا حضور انفرادی و نیز احراز و عدم احراز صلاحیت‌ها در مراجع قانونی به مهم‌ترین موضوع اصلی محافل سیاسی و رسانه‌ای بدل شده بود با این حال جریان خاص سیاسی که با عنوان «اصلاح‌طلبان» از جریان فتنه‌ی 88 خود را جدا نمود تا در فرصت‌های آینده به عرصه‌ی قدرت بازگردد، رویکرد خاصی در خصوص انتخابات مجلس نهم در پیش گرفته است.
 
زمانی که از شروط «خاتمی» برای شرکت در انتخابات سخن گفته می‌شد، به روشنی معلوم بود که نظام زیر بار مطالبات غیرقانونی این جریان نخواهد رفت و از همین رو، چندی بعد شنیده شد که این جریان راهبرد دو وجهی «تحریم ظاهری» و «مشارکت پنهان و سفید» را برگزیده است تا هم شکست خود را در جذب اقبال عمومی پنهان سازد و هم شانس حضور در قوه‌ی مقننه را ازدست ندهد. اما در واپسین روزهای متنهی به برگزاری انتخابات، رویکرد خاصی در خصوص انتخابات مجلس نهم در دستور کار رسانه‌های متعلق به این جریان قرار گرفت. نیم نگاهی به صفحه‌ی اول روزنامه‌های اصلاح‌طلبان نظیر «شرق»، «اعتماد»، «آفتاب یزد»، «همبستگی»، «فرهنگ آشتی»، «فرهیختگان»، «اسرار»، «مردم سالاری» و برخی پایگاه‌های اینترنتی این جریان نشان می‌دهد که کوچک‌ترین نقشی در گرم کردن تنور انتخابات نداشته و حتی در مواردی در جهت عکس این مهم اقدام نموده‌اند. برای اثبات این مدعا و به صورت نمونه در یک مطالعه‌ی موردی، صفحه‌ی نخست دو روزنامه‌ی «شرق» و «اعتماد» در طول بازه‌ی زمانی دو هفته‌ی اخیر مورد بررسی قرار گرفت که نتایج آن در ادامه می‌آید:
 
الف) روزنامه‌ی شرق
 
24/11- در صفحه‌ی اول این روزنامه هیچ مطلبی در خصوص انتخابات و رقابت‌های انتخاباتی دیده نمی‌شود.
 
25/11- «بازگشت هیأت نظارت بر اجرای قانون اساسی» و «به زندان رفتن مدیر مسؤول روزنامه‌ی ایران» در تیتر یک و دو این روزنامه جاخوش کرده‌اند و باز هم هیچ اثری از مسأله‌ی انتخابات در صفحه‌ی نخست این روزنامه دیده نمی‌شود.
 
26/11- بالاخره این روزنامه تصمیم می‌گیرد به انتخابات بپردازد، با این حال نه اصل موضوع انتخابات، بلکه موضوع حاشیه‌ای را برگزیده و با انتشار گزارش جلسه‌ی انتخاباتی جریان انحرافی، به نقل از رییس جمهور تیتر می‌زند: «انتقاد از هزینه‌ی میلیاردی نامزدهای انتخابات»
 
27/11- «5‌ مفسد ‌فی‌الارض در پرونده‌ی فساد ‌مالی» و «انتخابات» البته نه در ایران بلکه «همه پرسی در سوریه» تا آن اندازه برای مسؤولان این روزنامه مهم بوده‌اند که باز هم مسأله‌ی انتخابات مجلس نهم در این روزنامه به فراموشی سپرده شود!
 
29/11- در آغازین روز هفته‌ی جدید، باز هم مسایلی هم‌چون «انتقاد وزیر اطلاعات از واکنش‌ها به نوسانات بازار: برخی خودی‌ها میلیاردی سکه خریدند» و «استعفای رییس جمهور آلمان» سبب می‌گردد روزنامه‌ی شرق این نکته را که کم‌تر از 2 هفته تا انتخابات مانده است را فراموش کند!
 
30/11- در حالی که تیتر یک «پرونده‌ی بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ ایران گشوده شد: 12000صفحه برای ‌ میلیارد ‌تومان» در صفحه‌ی نخست این روزنامه توجه مخاطب را جلب می‌کند، در تیتر دو باز هم مسأله‌ی حاشیه‌ای از رقابت‌های انتخاباتی توجه تحریریه‌ی این روزنامه را چنان جلب نموده که نوشته است: «علی مطهری: اگر اصول‌گرایی این است، من نیستم»
 
1/12- تیتر «افزایش یارانه‌ی نقدی و گرانی انرژی» که اشاره به فاز دوم اجرای هدفمندی یارانه‌ها دارد در تیتر یک روزنامه به چشم می‌خورد و هیچ اشاره‌ای به مسأله‌ی انتخابات به چشم نمی‌خورد!
 
2/12- بازگشت بازرسان آژانس و مصاحبه با یک خواننده‌ی پاپ از موضوع انتخابات مهم‌تر قلمداد شده و باز هم انتخابات فراموش!!! البته به صورت حاشیه‌ای و در گوشه‌ی صفحه «حمایت علی مطهری از نامه‌ی هاشمی رفسنجانی» به چشم می‌خورد بی آن که از تیتر این مطلب روشن شود که این اظهارات در یک مناظره‌ی انتخاباتی بیان شده است!
 
3/12 - «مجازات فرد هتاک به فائزه هاشمی» به صورت درشت در وسط صفحه‌ی این روزنامه جا خوش کرده و بازهم اثری از انتخابات مجلس نیست!
 
4/12 - در حالی که تبلیغات نامزدهای انتخاباتی آغاز شده است، با این حال «توصیه‌های برژینسکی به اوباما درباره‌ی ایران» و نامه‌ی یکی از هنرپیشه‌های فیلم «جدایی نادر از سیمین» به کارگردان این فیلم آن قدر ارزش خبری یافته‌اند که انتخابات از صفحه‌ی نخست این روزنامه کنار رفته است!
 
6/12 - در حالی که کم‌تر از یک هفته به برگزاری انتخابات مجلس مانده است و فضای شهر از تبلیغات نامزدها پر شده است، تیترهای «اوباما: تنش با ایران، نفت را گران کرد»، «درخواست آتش‌بس فوری در سوریه» صفحه‌ی نخست این روزنامه را گرفته‌اند و باز هم کوچک‌ترین اشاره‌ای به انتخابات نشده است!
 
7/12- «مخالفت شورای نگهبان با تشکیل هیأت نظارت بر قانون اساسی» تیتر یک روزنامه را به خود اختصاص داده است و در تیتر دوم می‌خوانیم «انتخابات آزاد، پیش‌شرط مذاکره» که البته به انتخابات بحرین اشاره دارد و نه انتخابات ایران!!!
 
8/12- در حالی که تنها 4 روز به انتخابات باقی است، این روزنامه بالاخره در حدی بسیار ضعیف و البته حاشیه به انتخابات توجه کرده و به «مناظره‌ی داغ علی‌ مطهری و محمود ‌نبویان» و «باهنر: مجلس نتوانست دولت را سر خط بیاورد» پرداخته است که بیش از آن که هیجان انتخاباتی را برانگیزاند، فضای شکاف درون اصول‌گرایان و اختلافات دولت و مجلس را تداعی می‌کند!
 
نیم نگاهی به صفحه‌ی اول روزنامه‌های اصلاح‌طلبان نظیر «شرق»، «اعتماد»، «آفتاب یزد»، «همبستگی»، «فرهنگ آشتی»، «فرهیختگان»، «اسرار»، «مردم سالاری» و برخی پایگاه‌های اینترنتی این جریان نشان می‌دهد که کوچک‌ترین نقشی در گرم کردن تنور انتخابات نداشته و حتی در مواردی در جهت عکس این مهم اقدام نموده‌اند.
 
 ب) روزنامه‌ی اعتماد
 
24/12 - «تحلیل روابط و منازعات فرصت طلبان سیاسی» عنوان تیتری است که برای مناظره‌ی «افروغ و مطهری با رسایی و سالک» برگزیده شده است و در آن بیش‌تر کوشیده شده است تا بخشی از اصول‌گرایان فرصت طلب قلمداد شوند بی آن که به موضوع اصلی انتخابات پرداخته شود!
 
25/12- با عکسی تمام صفحه از دادستان کل کشور تنها به پرونده‌ی فساد اخیر مالی پرداخته شده است!
 
29/12- تیتر یک به «پشت پرده‌ی هدفمندی اجرای یارانه‌ها» اختصاص داده شده است و البته به نقل از «غلام‌حسین الهام» در تیتر دوم آورده شده است: «ورود رقبای احمدی نژاد به مجلس کشور را دچار بحران می‌کند» که روشن است بیش از آن که این تیتر تنور انتخابات را گرم کند، اختلاف‌های میان دولت و مجلس را تداعی می‌نماید!
 
30/12- «سلطان رشوه در دادگاه» که به پرونده‌ی فساد بانکی اشاره دارد و «محسن رضایی: جناح اصول‌گرا در روزهای آخر عمر است» در صفحه‌ی نخست این روزنامه مشاهده می‌گردد که تیتر دومی در راستای اختلاف‌های درون اصول‌گرایان است. البته در گوشه‌ای از صفحه به صورت خیلی ریز جمله‌ی «در انتظار کرسی‌های ...» به چشم می‌خورد که زیرکانه کلمه‌ی مجلس حذف شده و خواننده باید با مراجعه به پایین صفحه متوجه شود که این یادداشت در خصوص انتخابات مجلس است.
 
1/12- در حالی که کم‌تر از 2 هفته به برگزاری انتخابات مانده است، از نظر این روزنامه تنها «دیدار پر حاشیه‌ی آقای وزیر با بخش خصوصی» که اشاره به تنش در جلسه‌ی وزیر اقتصاد با نمایندگان بخش خصوصی دارد مهم است و کوچک‌ترین اشاره‌ای به در پیش بودن انتخابات مجلس و رقابت‌های آن نمی‌گردد!
 
2/12- در حالی که تیتر اول این روزنامه به «تحلیل روزنامه‌ی دولت از پرونده‌ی فساد بانکی» اختصاص دارد، بالاخره در تیتر دٶوب شده  رژیم ستمشاهی و بعد از انقلاب مغفول واقع شده است. قبل از انقلاب از ناحيه‌ي حکومت با قم دشمني مي‌شد و بعد از انقلاب هم توجه به قم نشده و دلايل متعددي هم دارم.

چون قم يک شهر فرهنگي و مذهبي است بعضي‌ها معتقد بودند اگر قم را صنعتي کنيم و رفاهيات در قم ايجاد کنيم و یا آب قم را درست کنيم، مهاجرت پذيري در قم بيشتر مي‌شود. فضاي فرهنگي و ترکيب جمعيتي قم تغيير مي‌کند و قم حالت اصلي خودش را از دست مي‌دهد، بعضي‌ها این چنين تفکري دارند ولي من اين نظر را اشتباه مي‌دانم، به دليل اين که اگر قم بعد فرهنگي انقلاب اسلامي را مي‌خواهد در کشور تقويت کند، طبيعتاً بايد يک فکري بشود که صنايع خاصي که براي قم مشکل آلودگي فرهنگي ایجاد می کند را وارد نکنيم.

سومین منبع درآمد هندوستان توليد نرم افزارهاي الکترونيکي است خب با اين کار در قم نرم افزارهاي فرهنگي، نرم افزارهاي اعتقادي، نرم افزارهاي آموزشي و نهایتاً قطب توليد نرم افزارهاي آموزشي و فرهنگي و اعتقادي و ديني و مذهبي را قم قرار مي‌داديم، هم در قم زمينه صنعت بوجود می آید و هم تولیدات حوزه به نحو احسن در دنیا منتشر می گردد. در دیگر عرصه، قم می تواند قطب انتشارات کشور باشد و اين استعداد در قم وجود دارد که عامل رشد و پيشرفت‌ صنعتی می تواند باشد.



* به نظر شما نگاه ابزاری برخی از کاندیداها در ادوار گوناگون انتخابات مجلس و حتی ریاست جمهوری به قم و حوزه علمیه چه پیامد هایی می تواند داشته باشد؟

کانديدايي که از قم به مجلس می رود و از پشتوانه‌ي حوزه‌ي علميه استفاده می کند فرزند حوزه‌ي علميه باش

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: چهار شنبه 10 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط arman
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 100
بازدید دیروز : 38
بازدید هفته : 219
بازدید ماه : 308
بازدید کل : 39725
تعداد مطالب : 181
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1